Özdilek

İGF

Manisa'da haşere mücadelesi başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sıcak havalarda vatandaşları rahatsız eden haşerelere karşı ilaçlamalarını hızlandırdı.

30 Mart 2021 Saat: 13:05
Manisa'da haşere mücadelesi başladı
Manisa'da haşere mücadelesi başladı
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte haşere, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.
Vatandaşların yaz mevsiminden daha rahat ve sağlıklı bir ortamda faydalanmaları için ekipler ilaçlama çalışmalarına aralıksız sürdüren ekipler,  binalarda su birikmesine olanak sağlayan bodrum katları, üstü açık olan dereler, sulama kanalları, sazlık alanlar gibi çeşitli noktalarda ilaçlama çalışmalarını yapıyor.
Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak, yapılan çalışmaların 17 ilçede devam ettiğini belirterek, "Havaların ısınmasıyla beraber sivrisinek, karasinek ve yakarca gibi haşerelerin önüne geçmek için tüm sulak alanlarda larvasit uygulamalarına başlanıldı. Ekiplerimiz büyük bir özenle işlerini yapıyorlar. Tüm sığınaklar, süs havuzları, bodrum katları, tüm sulak alanlar, hayvan su içme yalakları gibi bütün alanlarda uygulamalarımızı devam ettirmekteyiz" dedi.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat