Özdilek

Güncel

Mardinli Muhtarlar Atatürk’ü ziyaret etti

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın misafiri olarak İzmit’te gelen Mardinli muhtarlar, İzmit’te unutamayacakları 2 gün geçirdiler. İlk ziyaret Atatürk heykeli oldu.

12 Nisan 2017 Saat: 11:12
Mardinli Muhtarlar Atatürk’ü ziyaret etti
Mardinli Muhtarlar Atatürk’ü ziyaret etti

Mardin’den gelen 100 muhtarlar, İzmit turuna da çıkarak şehri daha yakından tanıma imkanı buldular. Konuk muhtarlara İzmit turunda Belediye meclis üyesi ve aynı zamanda Muhtarlık Müdürlüğü Koordinatörü Mehmet Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş eşlik etti.

 

İzmit’i beyendiler

 

Mardinli 100 muhtar İzmit turuna ilk olarak Solaklar Yolu üzerindeki Türkiye’nin en modern hayvan pazarını gezerek başladı. Hayvan pazarına hayran kalan konuk muhtarlar daha sonra Gölkay’a geçtiler. Cephanelik bölgesindeki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni de ziyaret eden muhtarlar daha sonra Akçakoca Mahallesi’ne geçerek buradaki tarihi konakları gezdiler. Akçakoca’da adeta Osmanlı dönemini anlatan meydanı gezip hayran kalan muhtarlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektiler. Mardinli muhtarlar, Kültür Tepesi’ni de gezip buradaki şelalede fotoğraflar çekip İzmit’teki ziyaretlerini ölümsüzleştirdiler.

 

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uytun,  İzmit’e hayran kaldıklarını ifade ederek” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın konuğu olarak İzmit’te 2 gün geçirdik. İzmit’e ilk geldiğimiz günden itibaren başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkesin büyük ilgisi ve misafirperverliği ile karşılaştık. Artık bizim de kalbimizin bir yanı İzmit’te olacak. Burada unutamayacağımız dostluklar edindik. Belediye Başkanımız sayesinde Mardin Kızıltepe’de sayısız hizmetler yapılıyor. Bu hizmetler ve karşılıklı ziyaretler ile aramızdaki dostluklar, kardeşlik duyguları daha da gelişecek. Belediye Başkanımıza ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde duygularını dile getirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat