Özdilek

Güncel

MARKA Yönetim Kurulu Sapanca’da Toplandı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

   Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı bu ay Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Güral Sapanca Otel’de yapıldı. Sakarya Güral Sapanca Otel’de yapılan toplantıya  Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK, Düzce Valisi Vasip ŞAHİN, Yalova Valisi Dursun Ali ŞAHİN, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ, Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeki TOÇOĞLU, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin KOÇAL, Kocaeli İl Genel Meclis Başkanı Ali AYAZ, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit KUTLU, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Sinan AYDIN, Sakarya İl Genel Meclis Başkanı Fethi SARIOĞLU, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Atalay BEŞTAŞ, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Sn. Ayhan ZEYTİNOĞLU, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.Kurulu Başkanı Emin SEMERCİOĞLU, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Y.Kurulu Başkanı Metin BÜYÜK, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Y.Kurulu Başkanı A.Akgün ALTUĞ ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan AYAN katıldı.

 

     Toplantıda Doğu Marmara Kalkınma Ajansının, Personel alımı sözlü mülakat yarışma sınav komisyonu raporunun sunumu ve değerlendirilmesi, Çalışma ve Sos. Güv. Bakanlığı İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğünden gelen “Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” gelen yazı içeriğinin sunumu ve değerlendirilmesi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı KOSGEB Bşk.lığı ile Ajans Merkez Hizmet Binasında KOSGEB Kocaeli Hizmet Birimi açılması konusunda işbirliği yapılması konusunun değerlendirilmesi, 2011 Yılı Çalışma Programı Taslağının sunumu ve değerlendirilmesi, 2011 Yılı Bütçe Taslağının sunumu ve değerlendirilmesi, 2011 Yılı 1.Teknik Destek Programı ve Doğrudan Faaliyet Desteği programı sunumu ve değerlendirilmesi, 2011 Yılı Mali Destek Programları proje başvuru belgelerinin sunumu ve değerlendirilmesi gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı Dilek ve temenniler, Bir sonraki toplantı tarihi, yeri ve saatinin tespiti yapılarak sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat