Özdilek

Güncel

Meclis gerildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan ocak ayı toplantısında CHP’li üyeler ile Başkan Karaosmanoğlu arasında sert tartışmalar yaşandı.

16 Ocak 2014 Saat: 23:40
Meclis gerildi
Meclis gerildi

Başkan Karaosmanoğlu, toplantıya katılırken, “Acil bir işim var. Kısa süre kalıp, ayrılacağım” dedi. Meclis toplantısını Başkan Vekili Adnan Köşker yönetti. Toplantıda Başiskele ilçesindeki bir arazinin imar planı değişikliği gündeme geldi. CHP’li üye Ali Haymanalı, imar planı değiştirilmek istenen arazinin Başkan’ın oğlu Hasan Tahsin Karaosmanoğlu’na ait olduğunu söyledi. Haymanalı’nın bu suçlaması Başkan’ı çok kızdırdı.

Karaosmanoğlu, imar planı değişikliği önerilen arazinin kime ait olduğunu bilmediğini söyledi, “Bir hata varsa, teklif kabul edilmesin. Her insana, her araziye yapılan sıradan bir işlem. Kat artışı verilmiyor. Yeşil alan çoğaltılıyor. Sefa Sirmen istedi, ona da yaptık. Başkan’ın oğlu istemişse ayıp mı? Yanlış varsa gösterin, hesap soralım” dedi.

SİYASETİN İÇİNE EDİYORSUNUZ

CHP’lilerin suçlamalarının devam etmesine çok kızan Başkan Karaosmanoğlu, “Kimsenin bir kibrit çöpü kadar menfaati yok. Siz siyasetin içine ediyorsunuz. Sizi kınıyorum. İnsan onurunu bu kadar ayaklar altına alamazsınız. Benim oğlum bir bardak suyu haksız alıyorsa, buna izin vermem. Bu maddeyi reddedin. Böyle çirkin siyaset olmaz” dedi. Meclis, Başkan’ın bu talebine rağmen, AKP’lilerin oyları ile söz konusu arazideki imar değişikliğini onayladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat