Özdilek

Güncel

Mehmetçik için zeytin fidanı diktiler

İzmit Belediyesi ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, Mehmetçiklerimiz için birlikte zeytin fidanı diktiler.

9 Şubat 2018 Saat: 09:21
Mehmetçik için zeytin fidanı diktiler
Mehmetçik için zeytin fidanı diktiler

Kabaoğlu’daki hatıra ormanında düzenlenen  fidan dikme törenine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bekir Tulu ve dernek üyeleri, Kocaeli Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul,  Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ile  öğrenciler katıldı.

 Çağırsınlar gideriz

 Dernek Başkanı Bekir Tulu fidan dikiminde yaptığı konuşmada “ Afrin’de terör örgütleri karşısında tarihi yazan ordumuza muvaffakiyet, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizler bu mesleğe başlarken bir yemin ettik, ordumuzun bize ihtiyacı olduğu anda canımızı seve seve vermeye hazırız. Çağırırlarsa tekrar üniformamızı giyer cepheye gideriz. İzmit Belediyemize bu anlamlı etkinliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Güçsüzün yanındayız

 İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut da Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın il dışında olduğu için fidan dikimine katılmadığını belirterek “ bir ağaç bin insan sözü çok kıymetli bir sözdür. Ülkemizin, milletimizin geleceği ve insanlarımızın bu topraklarda daha sağlıklı yaşaması adına ağaç çok önemli bir aktördür. Ağaç dikmenin önemi tartışılamaz. İzmit Belediyesi olarak   “daha yeşil bir İzmit için” her yıl  binlerce fidan dağıtıp ağaç dikiyoruz. Astsubaylarımız ile birlikte Afrin’deki Mehmetçiklerimiz adına zeytin fidanı dikmek için buradayız. Türkiye nerede bir haksızlık, adaletsizlik varsa hep orada olmuş, haksızlığa, adaletsizliğe dur demiştir. Bu ektiğimiz zeytin fidanları büyüyecek, bu fidanlarla birlikte ülkemiz de  daha da güçlü olacak, dünya da ne kadar zulüm ve adaletsizlik varsa bunların son bulması adına önemli bir rol üstlenecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat