Özdilek

Siyaset

MERKEZ SAĞDA SİYASET YAPANLAR CHP’DE BİRLEŞMELİ

İsmi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, merkez sağda siyaset yapan herkesi CHP çatısı altında birleşmeye davet etti.

30 Nisan 2013 Saat: 13:10
MERKEZ SAĞDA SİYASET YAPANLAR CHP’DE BİRLEŞMELİ
MERKEZ SAĞDA SİYASET YAPANLAR CHP’DE BİRLEŞMELİ

Öğüt, geçtiğimiz günler  büyük bir kitle ile CHP’ye katıl Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın partilerine katılımını değerlendirirken  önemli açıklamalarda  yaptı.  Dalkılıç’ın CHP’ye geçişinden memnuniyet duyduğunu ifade eden  Milletvekili  Ensar Öğüt, ‘’Dalkılıç siyasette ve  bölgeye kazandırdığı hizmette  zaten sosyal  adalet uygulayan  saygın bir arkadaşımızdır. Kendisinin bunca sevilmesi  ve  destek  görmesinin asıl sebebi ruhunda sosyal demokrat  izler taşımasıdır. Şimdi hem Dalkılıç hem de CHP kazanacaktır. Kendisini kutluyorum.’’ dedi.

Dalkılıç’ın ANAP ve ardından DP’de siyaset yapmasından sonra CHP’ye katılımına da değinen Öğüt, merkez sağda siyaset yapanların artık CHP çatısı altında birleşme vaktinin geldiğine dikkat çekti. CHP Ardahan Milletvekili Ensar Çğüt şunları söyledi:

‘’ Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi gidişat belli. Zor ve riskli bir süreçten geçiyoruz. İnsanların bölünmesi, parçalanması için üretilen  karanlık hesaplar var. Halkına hesap vermekten kaçınan bir iktidar ve Başbakan var. Bu nedenle ülkesini seven, bayrağını ve milletini düşünen, sosyal demokrasi ve demokrasiye inanan herkesin CHP çatısı altında toparlanma  vaktidir. Özellikle merkez sağda siyaset yapanların  adresi CHP olmalıdır.’’

 

FOTOĞRAF: CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt merkez sağda siyaset yapan herkesi CHP’ye davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat