Özdilek

Güncel

Meslek Edindirmeden Obeziteye

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

KO-MEK Kurs Merkezleri’nde bilgilendirici seminerlerine devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KO-MEK)’ te kursiyerlere yönelik seminerler aralıksız şekilde devam ediyor. Bugüne kadar Aile İçi İletişim, Anne Sütü ve Emzirme, Hijyen ve Temizlikten İlk Yardım’a kadar çok sayıda seminerler düzenleyen KO-MEK son olarak kursiyerlerine  “Yeterli ve Dengeli Beslenme, Obezite” semineri düzenledi.
UZMANLAR ANLATTI
Bahçecik Kurs Merkezi’nde düzenlenen “Yeterli ve Dengeli Beslenme ”seminerinde Seka Devlet Hastanesinden emekli, Beslenme ve Diyet Uzmanı Fatma Artal konu hakkında kursiyerlere bilgiler verdi. KO-MEK’e bağlı tüm kurs merkezlerinde konu ile ilgili seminerler verilirken kursiyerlerin seminere ilgisi oldukça yoğun oluyor.  
SAĞLIKLI BESLENME ANLATILDI
Beslenme ve Diyet Uzmanı Fatma Artal seminerde kursiyerlere sağlıklı yaşamın temel şartı olan dengeli beslenmenin sırlarını anlattı.  Alınması gereken besin öğelerini, hazır besin öğelerinin ne kadar tüketilmesi gerektiğini anlatan Artal :“ Sağlıklı beslenme, besin öğelerinin yeterli miktarda, uygun zamanlarda tüketilmesidir. Anti Kanserojen madde ihtiva eden sebze, meyve bol miktarda tüketilmelidir. Bol su içmeliyiz ve fiziksel aktivitelerimizi arttırmalıyız” dedi ve ayrıca obeziteden korunmak için nasıl beslenilmesi gerektiğiyle ilgili bilgiler verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat