Özdilek

Güncel

Mimarlar, bu gün 2 adaylı seçime gidiyor

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 9. Olağan genel kurulunda Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar ile Çağdaş Mimarlar Ekibi’nin listeleri yönetime girebilmek için yarışıyor

25 Şubat 2018 Saat: 15:10
Mimarlar, bu gün 2 adaylı seçime gidiyor
Mimarlar, bu gün 2 adaylı seçime gidiyor

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nde dün başlayan 9. Olağan genel kurulda bugün 2 aday başkanlık için yarışıyor. Genel kurulda mevcut Başkan Kamuran Öztekin aday olmazken, başkanlık için Füsun Yılmaz Deniz ve Orhan Kadıoğlu adaylığını daha önceden açıklamıştı.

Sakarya ve Gebze de oy kullanıyor

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 9. Olağan genel kurulunda Sakarya ve Gebzeli mimarlar da oy kullanıyor. Çift listeli genel kurulda oy kullanma işlemi odaya ait taş binada başladı. Üyeler sabah saatlerinden itibaren sandık başına geçerek oy kullandı. 850 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre sonucunda 7 yönetim kurulu üyesi belirlenecek.

Çarşaf liste yöntemi

Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar ile Çağdaş Mimarlar Ekibi’nin katıldığı seçimde yönetim çarşaf liste yöntemiyle belirlenecek. Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar yönetimi, Orhan Kadıoğlu, Hakan Özkum, Fügen Avdan, Elif Gün Küçükkaya, Melis Aloğlu, Hakan Akgün ve Nazire Koç’tan oluştu. Çağdaş Mimarlar Ekibi yönetimindeyse şu isimler yer aldı: Füsun Yılmaz Deniz, Alper Dülger, Bora Altınışık, Elif Yeşim, Özgen Kösten, Hüseyin Aksu, Oya Kaya, Sevilay Yemen.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat