Özdilek

Güncel

Minibüsçülere Reklam Jesti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit şehir içinde toplu taşıma hizmeti yapan, her gün bütün kenti birkaç kez dolaşan minibüsleri, Büyükşehir Belediyesi Belde A. Ş. şirketi, reklam anlaşması ile kendisine bağladı.

Minibüs başına 1500 TL

Belde A. Ş.  şehir içinde çalışan 5, 112 ve 125 Nolu kooperatiflere üye minibüslerin tamamı ile anlaşma yaptı. Minibüslerin üzerine giydirme reklam konulacak. Belde A. Ş. minibüs başına yıllık 1500 TL telif bedeli ödeyecek. Minibüslere reklam vermek isteyen kişi veya kurumlarla, Belde A. Ş. anlaşacak. Yıllık 1500 TL, şehir içi minibüsleri için yıllık kasko bedeli anlamına geliyor.

Seçim zamanı çok önemli

Şehir içinde halkın arasında her yerde dolaşan ve görülen minibüsler, çok önemli birer reklam unsuru olarak görülüyor. Başka kentlerde şehir içi araçları bu tür anlaşmaları daha önce yapmıştı. Belde A. Ş. ile kooperatifler arasındaki pazarlık ise, birkaç yıldan beri devam ediyordu. Haziran 2011 seçimlerinin yaklaşıyor olması da önemli. Belde A. Ş., seçim döneminde minibüsleri adaylara ve partilere reklam için sunabilecek. Kuşkusuz AKP de bu konuda avantajlı olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat