Özdilek

Güncel

Minibüscülerin kurulunda kavga çıktı

S.S 5 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi’nin 32’nci Olağan Genel Kurulu’nda kavga çıktı

22 Haziran 2014 Saat: 15:38
Minibüscülerin kurulunda kavga çıktı
Minibüscülerin kurulunda kavga çıktı

S.S 5 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi’nin 32’nci Olağan Genel Kurulu dün Emex Otel’de gerçekleştirildi. Toplam 511 üyesi bulunan ve 471üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kurulda mevcut Başkan Hasan Öztürk ile Lokman Aydemir yarıştı. Kurulun divan başkanlığını Halis Kolukısa üstlenirken katip üyeliklere Mehmet Haskul, Zeki Ayvazoğlu, Bahri Kütük, Cemil Şahin seçildi.

ŞOFÖRLERE KART

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kurul yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ile devam etti. Şoför arkadaşlara bir nevi kurum ehliyeti olan kartların dağıtılacağını belirten Hasan Öztürk, “Şoför arkadaşlarımıza kartlarımızı dağıtıyoruz, kurum adına. Denetime çıktığımızda ehliyetten önce bu kartı soracağız. Kartların yüzde 80’i dağıtılmış durumda” dedi.

ARBEDE YAŞANDI

Bu uygulama ile mal sahiplerini korumayı amaçladıklarını da ekleyen Öztürk, “Bir turluğuna arabayı başka şoföre veremeyiz” ifadesini kullandı. Gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında üye olmayan bir şoförün vekalet alarak kurula katılmasıyla kısa süreli bir arbede yaşandı. Üye olmayan kişi, hem mevcut yönetimden memnun olmadığını dile getirirdi, hem de kuruldan ayrılmayacağını belirtirken arbede yaşandı. Hasan Öztürk, çıkan arbedede üyeleri yatıştırmaya çalışırken bir süre sonra arbede son erdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat