Özdilek

Güncel

Minübüsçüler Yaman'la Kahvaltıda Buluştular

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

  Toplu Taşıma Birliği üyeleri Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yamanla’la kahvaltıda bir araya gelip sorunlarını ilettiler. Dilovası’ndaki ulaşım sorunlarını konuşmak üzere bir araya gelen minibüsçü esnafını dinleyen Başkan Yaman ulaşımda yaşanan sorunlara en kısa zamanda çözüm bulacaklarını söyledi.

 

'Gebze'de Bize Zorluk Çıkarıyorlar'

 

Dilovası Toplu Taşıma Birliği üyeleri adına konuşan Turan Tekgül ve Fesih Sezgin Dilovası halkının Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kadar tek araçla götürmek istediklerini belirttiler. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne gitmek için Dilovalıların iki kez para ödediklerini ve bu yükün hafifletilmesi isteyen Turan Tekgül ve Fesih Sezgin, “Dilovası halkı Fatih Devlet Hastanesi'ne gitmek için iki arabaya binmek zorunda kalıyor. Bunun önlenmesi için bizlerin Fatih Devlet Hastanesi'ne kadar çalışmamıza izin verilmesini istiyoruz. Hastaneye kadar gitmemize izin verilmesi konusunda UKAME ve Gebze Belediyesi yetkilileri engel koyuyorlar. Emniyet Gebze'ye giden toplu araçlar arasında sadece Dilovası'ndan giden araçları durduruyorlar. Dilovası'nda suç oranının en az olduğu ilçe. Utanmasalar Gebze'ye girmemiz için bizden pasaport soracaklar” diye konuştular.

 

 

'Sorunların Çözümü İçin Görüşeceğiz'

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Toplu Taşıma Birliği üyelerinin yaşadıkları sorunlara çözümü konusunda elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi. Başkan Yaman, “Dilovası'nda Gebze'ye giden toplu taşıma araçlarının Fatih Devlet Hastanesi'ne kadar gitmesi için başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, UKAME ve Gebze Belediyesi olmak üzere gerekli tüm birimlerle görüşeceğiz. Gebze'de 600'e yakın toplu taşıma aracı yolcu taşıyor. Dilovası'ndan gelen araçların dışlanması gibi bir durum sözkonusu olamaz. Araçlarımızın çarşıdan geçmesine izin verilmiyormuş. Bu kabul edilir bir durum değil. Yaşadığınız sorunların çözümü için hep birlikte hareket edeceğiz. Bizler Dilovası halkının ulaşımda yaşadığı sorunları çözeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat