Özdilek

Güncel

Mirze Mehmet Taşdemir AK Parti’den aday adayı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      “Daha çağdaş, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Kocaeli için adayım”
2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olan Mirze Mehmet Taşdemir, seçim çalışmalarına başladı.
 
1,5 milyonu aşkın nüfusu, 12 İlçesi, 1’ i büyükşehir, 12’si İlçe belediyesi olmak üzere toplam 13 belediyesi, 243 köyü ve km2’ ye düşen 445 kişilik nüfus yoğunluğu ile ülkemizin önemli illerinden biri olan Kocaeli’yi temsil etmek ve sorunları çözmek için aday olduğunu açıkladı.
 
Bir  “Sanayi ve Bilim Kenti” olan Kocaeli’de toplumun her kesime hizmet etmek isteyen Taşdemir, topluma yaralı olacak projelerde başrolü üstlenmek istiyor.
 
Mirze Mehmet Taşdemir Milletvekilliğine adaylı ile ilgili şunları söyledi: “Kocaeli’nin en önemli ilçelerinden biri olan Dilovası’nda yaşadığım için Kocaeli odaklı sorunları çok iyi biliyorum. Halktan uzak bir yönetim anlayışından ziyade halkla iç içe geleceğin daha modern Kocaeli’sini inşa edeceğiz. Kocaeli’yi Ankara’dan değil halkın içinden halkla yöneteceğiz. Sorunları bilen ve sorunları çözen bir anlayışla hizmet edeceğim.”
 
Mirze Mehmet Taşdemir 1974 yılında Ağrı’nın Hamur İlçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Ağrı’da tamamlayan Mirze Mehmet Taşdemir, 1994 yılından Ağrı Cumhuriyet Lisesi’nden mezun olmuştur. Genç yaşta iş hayatına atılan Taşdemir, ilk olarak Kanyon Firması’nda çalışmıştır. Büyük iş tecrübeleri ile Ekşioğlu, Haznedar, Sonay Denizcilik Firmalarında çalışan Taşdemir iş hayatında önemli projelere imza atmıştır. 10 yıldan bu yana Albros Denizcilik A.Ş.’de üst düzey yöneticilik yapan TAŞDEMİR görevinden istifa ederk Aday Adayı olduğunu açıkladı.
 
Çok iyi düzeyde Rusça konuşan Taşdemir, İngilizce de bilmektedir. Mirze Mehmet Taşdemir evli bir çocuk babasıdır

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat