Özdilek

Güncel

Mobesko’dan Anlamlı Destek

Kocaeli’nin mobilya konusunda dünyaya açılan kapısı olarak bilinen mobesko bir ilke imza atıyor.

3 Haziran 2014 Saat: 14:55
Mobesko’dan Anlamlı Destek
Mobesko’dan Anlamlı Destek

Olimpiyat Yıldızları Spor  kulübü ile ortaklaşa bir organizasyon düzenliyor. Mobesko  Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk, düzenlediği basın toplantısında  8 Haziran Pazar günü Mobesko’da düzenlenecek  Yaza Merhaba Şenlikleri hakkında bilgi verdi. Mobesko Başkanı Baştürk'ün basın toplantısına Kocaeli Olimpiyat Yıldızları  Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç da  açıklamalarda bulundu.

KOCAELİ SPORU İÇİN MİLAT OLACAK

Basın toplantısında konuşan  Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç,  3 yıldan beri yoğun tempoda  çalıştıklarını,  projeler ürettiklerini söyledi, “Mobesko ailesiyle birlikte düzenleyeceğimiz  Yaza Merhaba Şenliği, Kocaeli Spor’u için bir milat olacaktır. Çok büyük bir organizasyon yapacağız. Bize bu çok anlamlı desteği  sağlayan mobesko ailesine teşekkür ediriz” dedi.

Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk de  kendilerine olumlu projelerle gelenleri geri çevirmediklerini belirtti, “Etkinliğimiz İzmit’te örnek bir projenin hayata geçirilmiş olacak. Yaza Merhaba Şenlieğini bundan böyle her yıl tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Pazar günü Mobesko  alanında gerçekleşecek şenlikte  Türkiye Jimlastik Şampiyonasında ilimizi temsil eden  minik ve genç jimlastikçiler nefes kesen gösteriler sunacak. Programda animasyon ekipleri, palyaço gösterileri, neşeli yarışmalar ve zengin hediye çekilişleri de olacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat