Özdilek

Güncel

MOBESKO’dan teşekkür ziyareti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk ile yönetimini kabul etti. Baştürk, MOBESKO’nun kuruluşu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışında sunduğu katkılar nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.


 
AÇILIŞI BAŞBAKAN YAPMIŞTI

 


MOBESKO(Dayanıklı Tüketim Malları ve Mobilyacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi) Yönetim Kurulu Başkanı Baştürk ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kısa süre önce Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışla hizmete giren MOBESKO’nun yöneticileri, Kocaeli halkının Köseköy D–100 Karayolu kenarındaki yere çabuk alıştığını ve her geçen gün ilginin arttığını söyledi.
 
BAŞKAN’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Başbakan Erdoğan’ın yoğun programına rağmen açılışa katılmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Baştürk, ‘’MOBESKO’nun kuruluşundan açılışına kadar, bize sahip çıktığınız için ve tüm destekleriniz için, kendim, yönetimim ve MOBESKO üyeleri adına size teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Sayın Başbakanımızın da katılımıyla çok güzel bir açılış gerçekleştirdik’’ ifadesini kullandı.
 
ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK
Baştürk ile yönetimine ve MOBESKO üyelerine bereketli işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak her zaman esnafımızın yanında olduk, kazanan Kocaeli halkı ve Kocaeli esnafı olsun dedik. MOBESKO, Kocaeli’ne yakışan bir merkez haline geldi. Sitede yer alan tüm esnafımıza bereketli işler diliyorum’’ açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat