Özdilek

Güncel

Moralı, İKV toplantısında

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı TOBB Plaza'da düzenlenen İktisadi Kalkınma Vakfı’nın 55. Olağan Genel Kurulu'na katılarak Körfez Ticaret Odası’nı Delege olarak temsil etti.

12 Temmuz 2017 Saat: 11:24
Moralı, İKV toplantısında
Moralı, İKV toplantısında

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı TOBB Plaza'da düzenlenen İktisadi Kalkınma Vakfı’nın 55. Olağan Genel Kurulu'na katılarak Körfez Ticaret Odası’nı Delege olarak temsil etti.

İKV'nin mütevelli kurum başkanları, destekçi kurum temsilcileri ve delegelerinin katılımıyla İstanbul'da yapılan Genel Kurul'da, Ayhan Zeytinoğlu yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Körfez Ticaret Odası İKV Vakıf Destekçisi Oldu

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı İKV’nin 55. Olağan Genel Kurulu’nda Oda olarak Vakıf Destekçisi oldu.

Genel Kurul'a katılanlar arasında Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Selim Yenel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros yer aldı.

Genel Kurul’da konuşan Zeytinoğlu Türkiye'nin OHAL koşullarını aşarak normalleşme sürecinde ilerlemesi, demokratik ve yapısal reformlara hız verilmesi ile bu olumlu gidişatın daha da pozitif bir seyre dönüşmesini ümit ettiğini dile getirdi. Zeytinoğlu, ayrıca şunları kaydetti: "Başta TOBB olmak üzere değerli mütevelli kurumlarımız ve destekçilerimizin katkıları ile Türkiye'nin AB uzmanı olarak ülkemizin kalkınması, demokratikleşmesi ve küresel sisteme entegrasyonu açısından son derece önemli olan AB ile ilişkiler ve küresel gelişmeler konularında çalışmaya devam etmeyi ve bizden beklenenlerin ötesinde fayda sağlamayı hedefliyoruz."

İKV'nin yeni Yönetim Kurulu'nda Ayhan Zeytinoğlu, Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Işınsu Kestelli, Atila Menevşe, Ahmet Sayar, Yavuz Canevi, Dr. Zeynel Abidin Erdem, Bülent Kasap, Zeynep Bodur Okyay, Sedat Zincirkıran, Ali Sami Aydın, Sami Yılmaz, İlhan Soylu, Şükrü Alkan, Özgür Burak Akkol, Simone Kaslowski, İsmail Gülle, Hasan Hüseyin Coşkun ve Mustafa İçöz yer aldı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat