Özdilek

Güncel

Muhtarlar Belediyeden Memnun

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın muhtarlarla her ay yaptığı değerlendirme toplantısı Belsa Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya muhtarların büyük bir bölümü katılırken, Muhtarlık Masası Koordinatörü İbrahim Elgin, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Acar ve Murat Demir ile bazı daire müdürleri de toplantıda hazır bulundu.

Başkan Doğan yapılan aylık toplantıların önemine değinerek; “Bu toplantılar sayesinde çalışmalarımızı karşılıklı değerlendirme fırsatını buluyoruz. Bürokratlarla muhtarlarımızı buluşturarak sorunlarla ilgili en uygun çözümleri bu toplantılar sayesinde gerçekleştiriyoruz. Tabana en yakın yönetim birimleri olan muhtarların düşünceleri bizlerin çalışmalarına her zaman yol gösterici olmuştur. Göreve geldiğimiz ilk yıl zor geçti. 2010 yılı baharıyla birlikte mahallelerdeki çalışmalara hız verdik. 2011’de de yüksek tempoda bu çalışmalar sürecek. Amacımız bu yılın sonuna kadar mahallelerdeki sıkıntıları gidermek. 2012 yılında artık mahallelerin sosyal ve kültürel hizmetlerini, estetik yönünü tartışmaya başlamalıyız. Sportif çalışmaları mahallelerimizde güçlendirmeliyiz. Amacımız budur” dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da toplantıda söz alarak; “ Ben bu toplantılarda kendi mahallem adına konuşmak istemiyorum. Onun yerine genel bir değerlendirme ile arkadaşlarım adına görüşlerimi ortaya koymaya çalışıyorum. Muhtar arkadaşlarımız çalışmalardan memnunlar. Belediye iyi bir yolda ilerliyor. Arkadaşlarım adına Başkan Doğan’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat