Özdilek

Güncel

Muhtarlar da konut istiyor

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, Umutkent konutlarının Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına verilmesiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

18 Şubat 2013 Saat: 14:33
Muhtarlar da konut istiyor
Muhtarlar da konut istiyor
Yaşanan adaletsizliğe karşı muhtar Şen, fakirlerin umudunun bürokratlara verildiğini belirterek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu eleştirdi. Şen, muhtarlara ‘gözümüz kulağımız` diyorlar. Bizde belediyenin bürokratıyız o halde bize de konut versinler” şeklinde konuştu.

Muhtar Süleyman Şen, fakirin umudu olan Umutkent`in bürokratlara dağıtılmasından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ni kınayarak, “Artık Büyükşehir Belediyesi adaletsiz olan yolundan dönmesi lazım. AKP`nin isminden de anlayacağımız gibi adaleti bizi kalkınmaları AKP`lilere uygulanıyor. Umutkent`in fakir için yapıldığını bilirdik öyle söylerlerdi. Ama görüyoruz ki kendi içlerinde pay etmişler. Anlaşılan o ki bu dönemde bürokrat olmak lazım” dedi.

Şen, geçtiğimiz günlerde de AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu`nun yaşanan bu adaletsizlik için araştırma komisyonu kurulacağını açıklamalarını hatırlatarak, Baştopçu`nun konuya sahip çıkmasını desteklediğini söyleyerek, "Yapılan bu adaletsizliğe karşı çıkan Baştopçu`yu her konuda destekliyor ve arkasında yer alıyorum. Eğer belediye bürokratlarının çok düşünüyorsa. Biz muhtarlara ‘gözümüz kulağımız` diyorlar. O halde bize de lüks konutlar versinler” diyerek eleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat