Özdilek

Güncel

Muhtarlara 871 lira

Bugüne kadar 420 TL olan muhtarların maaşları 871 TL’ye çıktı. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hacı Hasan Mahallesi Muhtarı Süleyman Şen, gündemdeki gelişmeleri değerlenirdi.

16 Ocak 2014 Saat: 23:44
Muhtarlara 871 lira
Muhtarlara 871 lira

İlimizde en fazla aday muhtar adayı çıkan mahalle Derince Yenikent Mahallesi oldu. 20 aday, muhtar olmak için yarışacak. Merkezde ise Tepecik, Kemalpaşa’da ise mevcut muhtarlara rakip yok. Öte yandan Yüksek Seçim Kurulu’nun çıkardığı kararnameyle muhtar ve aza listeleri, tek bir oy pusulasında birleştiriliyor. Seçmen artık sandığa tek pusula atacak. Pusulalarla ilgili bilgi veren Şen, “Oy pusulaları kendileri tarafından bastırılacak veya kapalı oy verme yerinde seçmenler tarafından beyaz kağıda yazılarak oy verilecek. Mutlaka beyaz kağıt kullanılacak. Renkli kağıtlar geçersiz sayılacak” dedi. Şen, konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenlerin kendisine başvurmasını istedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat