Özdilek

Güncel

Musa Yılmaz’ın Vefası

CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı ve ilçemizin tanınmış Rize kökenli işadamlarından Musa Yılmaz, 30 Temmuz günü, 1980 yılının 30 temmuz’un da katledilen Bayram Ali Tatoğlu’nun mezarını ziyaret etmek için Rize’ye gitti.

3 Ağustos 2015 Saat: 14:29
Musa Yılmaz’ın Vefası
Musa Yılmaz’ın Vefası

Hayrat Mahallesindeki mezarı başında yapılan anma programına; Bayram Ali Tatoğlu’nun arkadaşları ile CHP, HDP ve ÖDP mensubu sevenleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Bayram Ali Tatoğlu’nun dava arkadaşları Tatoğlu’na duydukları özlemi ifade ederek, “Acımıyoruz, üzülmüyoruz ama özlüyoruz. Bayram, Rize’nin yetiştirdiği ve tarifi mümkün olmayan bir halk önderiydi. Sınıf mücadelesini reddedenlere gösterilebilecek Bayram’dan daha güzel bir örnek yoktur. Alçak katil çeteleri hedeflerini çok iyi seçtiler. Bayram’lar kolay yetişmiyor. Ondaki doğal yetenekler her insanda kolay kolay bulunmayan özelliklerdi” dedi.

 

CHP  Kocaeli İl Başkan yardımcısı Yılmaz ise,  “Bayram Ali Tatoğlu,  halkını, ülkesini çok seven,  bölge halının da sevdiği  ve saygı duyduğu devrimci bir arkadaşımızdı. 1980. 30 temmuz’da Reşadiye mahallesinde,  okulun yanında  faşist güçler bu güzel insanı katletti. Ben de çok sayıda arkadaşım ile birlikte mezarını ziyaret ederek, andık. Onu çok özlüyoruz.”diye konuştu.

Yılmaz, daha sonra arkadaşları ile birlikte Bayram Ali Tatoğlu’nun ailesine ziyarette bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat