Özdilek

Güncel

Mustafa Kemal’e iftira atıyorlar’

ADD Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Küpçü, Atatürk’e iftiralar atıldığını söyleyerek Atatürkçü düşünceye sahip olanları putperest olarak görenleri eleştirdi.

14 Kasım 2012 Saat: 12:23
Mustafa Kemal’e iftira atıyorlar’
Mustafa Kemal’e iftira atıyorlar’

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi’nin haftalık toplantısı dün akşam şube binasında gerçekleştirildi. ADD Şube Başkanı Mustafa Küpçü, toplantı öncesi yaptığı basın açıklamasında, Atatürk’ü put olarak görenlere cevap vererek Atatürkçüleri putperest olarak nitelendirenleri akıl bunalımında olarak değerlendirdi. Gerek basında, gerekse sosyal medya ortamında Atatürk’e ve O’na saygı duyan insanlara yönelik insafsız bir saldırı olduğunu söyleyen Küpçü: “Bu saldırganlar Mustafa Kemal’i dinsiz ve din düşmanları olarak görüyorlar. Yalan söylüyorlar, iftira atıyorlar. O’nun din aleyhinde söylediği hiçbir sözü örnekleyemiyorlar.” dedi.

 

YALAN YANLIŞ BİLGİLER

 

Mustafa Kemal’in din anlayışının yalan yanlış değerlendirildiğini ifade eden Küpçü: “Atatürk’ün Elmalı Hamdi Yazır’dan isteği Kur’an-ı Kerim tasviridir. Ama halk üzerinde siyaset yapanların işine gelmez bu. Koşulları yerine getiren Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ondan sonra bu ülkenin kimler tarafından yönetildiğini aklı başında herkes biliyor. Yalnızca kafayı yalan yanlış bilgilerle Mustafa Kemal’e takmış olanlar bilmiyor. Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 74. yıl dönümünde bir kez daha anıyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat