Özdilek

Güncel

Muzaffer Altıntaş İ. Ö. Okulu eğitime hazır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

            Gebze Yenikent, Huzur konutları Sitesi içinde Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş tarafından yapımına başlanan ve kaba inşaatı geçtiğimiz günlerde sona eren Muzaffer Altıntaş İ.Ö. Okulu’nun ince işleri de tamamlandı.

 

 

 Okulun ince işlerinin tamamlanmasının ardından, okulun haftasonu Atatürk Büstü yerine takıldı, okil içindeki Atatürk Köşesi,Okul Köşesi ve Kurucu Köşesi de tamamlandı.

Muzaffer Altıntaş İ.Ö. Okulu’nun Atatürk Büstü , Okulun Kurucusu Muzaffer Altıntaş büstü sarı döküm malzemeden özel olarak Adapazarı’nda imal ettirdiğini belirtti. Altıntaş, “ Cenab-ı Allah’a şükür olsun ki, okulumuzu artık Allah’ın izniyle bitirdik ve Milli Eğitime teslim ettik. Okul önümüzdeki dönem eğitim ve öğretime hazır. Çok titiz bir çalışma yaptım. Çok üstüne gittim. Okulumuzun memleketimize çok uzun yıllar yararlı olabilmesi için yapım malzemesini özenle seçtim. Bizzat işin başında bulundum. Ve memleketimiz güzel bir okula kavuştu. Şimdiden hayırlı olsun!” dedi.

Kurucu Müdürün de belirlendiği 4 bin 300 metrekare alanda 4 kat ve 16 derslikten oluşan Muzaffer Altıntaş İlköğretim Okulu, okul Okulun merkezi ısıtma sistemi doğalgazlı olacak.

Okulun resmi açılışı da önümüzdeki günlerde yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat