Özdilek

Güncel

Nail Çiler Yaşlıları Unutmadı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Referandum sürecinde durumu, hali vakti yerinde olan on binlerce vatandaşa "Evet" oyu için iftar yemeği veren ama yaşlıları, yoksulları, garibanları unutan siyasilere, kurumlara, oda ve siadlara adeta ders verircesine  güzel ve anlamlı bir iftar yemeği Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve ekibi gerçekleştirdi.

 

 


GTO, Old Castle Hotel’de Darıca ve Tavşancıl Huzurevi sakinlerini çok anlamlı bir organizasyon ile mutlu etti.
Gebze Ticaret Odası (GTO) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yaşlıları unutmadı. GTO tarafından Old Castle Hotel’de gerçekleştirilen iftar daveti ile Darıca ve Tavşancıl Huzurevi sakinleri Oda personeli ile bir araya geldi. GTO Yönetiminin ve Oda personelinin yakından ilgilendikleri huzurevi  sakinlerinin mutluluklarını gözlerinden okumak mümkündü.
GTO tarafından organize edilen iftar daveti ile Darıca Huzurevi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Huzurevi sakinleri birlikte iftar yapma fırsatı buldular. Davette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler sosyal sorumlulukları çerçevesinde bu tarz organizasyonları zaman zaman gerçekleştirdiklerini söyledi. Çiler; “Ekonomik yönden sıkıntı çeken insanlara yardım etmek dinimizin bir gereğidir. Bizler bu tür görevleri yerine getirirken sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde bu tarz organizasyonları zaman zaman gerçekleştiriyoruz. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” diyen bir Peygamberin Ümmeti, sosyal adaleti toplumsal hayatın vazgeçilmez bir prensibi olarak gören bir milletin temsilcileriyiz. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde desteğini esirgemeyen ve emeği geçen yönetim kurulu üyelerime ve çalışma arkadaşlarıma, bizleri kırmayıp buraya kadar gelen siz değerli büyüklerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Nail Çiler’den sonra söz alan Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban ise gerçekleştirilen davetten ve verilen desteklerden dolayı GTO’ya teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat