Özdilek

Siyaset

Namazgâh kenarında iftar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Namazgâh Deresi’nin kenarında düzenlenen iftar programında muhtarlar, azaları, dernek yöneticileri, kooperatif başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

MUHTARLAR VE VATANDAŞLAR KATILDI

Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’ndeki köy ve mahalle muhtarlarına yönelik iftar programlarının ikincisi Kandıra’da düzenlendi. Kandıra’da Büyükşehir tarafından bambaşka bir görünüme kavuşturulan Namazgâh Deresi kenarında düzenlendi.

ALT YAPIDAN SONRA SIRA ÜST YAPIDA

Bir zamanlar mezbelelik halde bulunan, kokudan yanına yaklaşılamayan, şimdi ise yenilenen yüzüyle Kandıralıların değişmez mekânı haline gelen Namazgâh Deresi kenarındaki iftarın ardından söz alan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’da bugüne kadar çok önemli çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra, üst yapıya geçeceğiz’’ ifadesini kullandı.

 

NAMAZGÂH BARAJI 2013’TE TAMAM

İftara katılan yaklaşık 300 kişilik gruba seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İçme suyu arıtma tesisimizi yaptık, Namazgâh Deresi üzerindeki barajımızı da 2013’te bitireceğiz. Kandıra’da susuz yerimiz kalmayacak. Yılda 30–35 milyon metreküplük, 30 metre yüksekliğindeki bu baraj, Kandıra’nın 50–100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Yuvacık Barajı’nın yarısı kadar su tutacak bu barajı, Yuvacık Barajı’nın 50’de birine mal edeceğiz’’ bilgisini verdi.

     12 Eylül’de yapılacak Anayasa değişikliğine yönelik referanduma da değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızı demokrasiye ve seçtiği insana sahip çıkıyor. Demokrasiyi sağlamlaştırmak adına 12 Eylül’de Anayasa değişikliğini oylayacağız. Artık söz milletin, karar milletin. Milletin verdiği karar en güzel karar olacak. Böylece önümüzdeki engeller ortadan kalkacak. Şimdi 3. vitesle gidiyorsak, Anayasa değişikliğinden sonra 5. vites bile bize yetmeyecek. Kandıra’yı, Kocaeli’ni ve Türkiye’yi daha güzel günler bekliyor’’ şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından Kandıralı muhtarlar adına, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na çiçek takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat