Özdilek

Spor

Neo Motorspor Boğaziçi’ne Hazır

Neo Motorspor takımı, bu haftasonu Uluslararası Boğaziçi Rallisi’nde Auto Club, Eneos Motor Oil, Hayaller Gerçektir ve A&S Transport desteğinde iki otomobille mücadele edecek.

27 Eylül 2013 Saat: 23:33
Neo Motorspor Boğaziçi’ne Hazır
Neo Motorspor Boğaziçi’ne Hazır

Türkiye’nin en eski ve en köklü motorsporları organizasyonlarından biri olan Uluslararası Boğaziçi Rallisi, hafta sonunda Pendik’te gerçekleştiriliyor. İstanbul’un Anadolu yakasındaki ve Kocaeli il sınırları içerisindeki toprak etaplarda koşulacak olan Boğaziçi Rallisi Servis Alanı ve Ralli Merkezi bu sene yine Pendik bölgesinde kurulacak olup start ve finiş seremonileri de Pendik Parkı Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilecek.

Hayli zorlu ve hızlı 12 özel etaptan oluşan Boğaziçi Rallisi’nde Neo Motorspor da iki ekiple yer alacak. 2012 sezonunu Türkiye Ralli Bayan Pilotlar ve Sınıf 5 birincisi olarak tamamlayan başarılı genç pilot Simin Bıçakcıoğlu, bu zorlu rallide yine Afşin Baydar ile, Auto Club, Eneos Motor Oil ve A&S Transport desteğinde Mitsubishi Lancer EVO8 ile mücadele edecek.

Neo Motorspor’un diğer otomobili Renault Clio Ragnotti ile start alacak olan tecrübeli pilot Adil Küçüksarı da Gürkal Menderes ile sınıf 8 birinciliğinin en güçlü adayı olarak Eskişehir’de direksiyon başına geçecek

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat