Özdilek

Güncel

Nikah şekeri aldık, uydu sistemleri sattık

n11.com’un açık pazar iş modeli sayesinde e-ticaretle tanışan Kocaelili KOBİ’ler, 2016 yılında Türkiye’nin dört bir yanına 8828 adet uydu sistemleri sattı. n11.com verilerine göre e-ticaretin avantajlarını yıl boyunca kullanan Kocael

9 Mayıs 2017 Saat: 10:30
Nikah şekeri aldık, uydu sistemleri sattık
Nikah şekeri aldık, uydu sistemleri sattık

n11.com’un açık pazar iş modeli sayesinde e-ticaretle tanışan Kocaelili KOBİ’ler, 2016 yılında Türkiye’nin dört bir yanına 8828 adet uydu sistemleri sattı. n11.com verilerine göre e-ticaretin avantajlarını yıl boyunca kullanan Kocaelililer ise Türkiye’nin birçok farklı kentinden 3791 adet nikah şekeri satın aldı.

 

‘Açık pazar’ iş modeliyle Türkiye’yi yeni bir ticaret kavramı ile tanıştıran n11.com, Kocaeli’nin online alışveriş haritasını çıkardı. Geleneksel satış kanallarıyla ulaşamadıkları kitleye e-ticaret sayesinde ulaşan Kocaelili KOBİ’ler, 2016 yılında Türkiye’nin dört bir yanına 8828 adet uydu sistemleri sattı.

n11.com verilerine göre e-ticaretin farkı, güvenli ve pratikliği ile tanışan Kocaelililer ise 2016 yılında Türkiye’nin birçok farklı kentinden 3791 adet nikah şekeri satın aldı. n11.com, KOBİ’lerin ticaret hacmini büyütmek, alıcılara ise mükemmel e-ticaret deneyimi yaşatmak için Türkiye genelinde çalışmalar yapmaya devam ediyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat