Özdilek

Güncel

Odabaş Zamburkanı ziyaret etti, Destek verdi

Marsiad Başkanı Bahri Odabaş Görevine dönen İl Kültür ve Turizm müdürü Adnan Zamburkan’a anlamlı ziyarette bulundu.

10 Nisan 2015 Saat: 23:47
Odabaş Zamburkanı ziyaret etti, Destek verdi
Odabaş Zamburkanı ziyaret etti, Destek verdi

Daha önce 3 defa mahkeme kararı ile görevine iade edildiği halde AKP tarafından her defasında görevden alınan Kocaeli İl Kültür Turizm Müdüdrü Adnan ZAMBURKAN’a sahip çıkan Bahri ODABAŞ son görevden alınmasına tepki göstererek Liyakatlı Bürokratların harcanmamasını istemiş ve AKP yi HUKUK VE YASALAR la dalga geçmekle suçlamıştı.

Dün makamında ziyaret ettiği ZAMBURKANI, 2 defa tebrik eden ODABAŞ,1.Görevi için,2. Hakkını müdafaa için verdiği mücadeleden dolayı.

ODABAŞ, buradan hem AKP ye ve hem de diğer haksızlığa uğrayan bürokratlara sesleniyorum, Devletin memurları aslında Milletin memurlarıdır(SİYASİ PARTİNİN MEMURU DEĞİL) bu nedenle herkes Millete karşı sorumludur, ne AKP ve diğer siyasi partiler  hukusuzluk yapmalı ve ne de haksızlığa uğrayan bürokratlarımız haksızlığa boyun eğmeli!

Umarım AKP bundan sonra yıllarca görevini her siyasi görüşe eşit mesafede liyakatla sürdüren, yılın bürokratı seçilen Adnan Zamburkanı daha fazla rahatsız etmez diyerek ZAMBURKANA harcadığı enerjileri geri kazanması için MARSİAD’ın projeleri kapsamında ürettikleri çikolatalı fındıklardan hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ZAMBURKAN daha evvel olduğu gibi herkese eşit mesafede milletimize hizmete devam edeceğim dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat