Özdilek

Güncel

Öğrenci buluşmasına Muhteşem final

Kocaeli’nde de Uluslarası Öğrenci Fedarsyonu çatısı altında, Kocaeli Uluslarası Öğrenci Derneği tarafından gerçekleştirilen öğrenci buluşması, muhteşem bir final ile noktalandı.

1 Mayıs 2017 Saat: 17:02
Öğrenci buluşmasına Muhteşem final
Öğrenci buluşmasına Muhteşem final

 Ülkelerini tanıtıyorlar

Ülkemize  gelerek çeşitli üniversitelerde eğitim alan 203 farklı ülkeden 114 bin öğrenci bulunuyor. Her yol bir çok ilimizde Uluslarası Öğrenci Fedarsyonu çatısı altında  düzenlenen  öğrenci buluşması sayesinde, öğrenciler ülkelerini ve kültürlerini tanıtma fırsatı buluyor. 100’ün üzerinde ülkeden  bin 600’e yakın yabancı  öğrencisi bulunan Kocaeli’nde de, Kocaeli Uluslarası Öğrenci  Derneğinin organizesinde, geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri oldukça renkli bir öğrenci buluşması gerçekleştirildi.  

 Renkli geçti

Rengimiz Türkiye, hazırız geleceğe” sloganı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenci Buluşması ile ilgili olarak konuşan konuşan Kocaeli Uluslar arası Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Karaçoban “Öğrenci buluşmamıza  katılan öğrencilerimize, büyük ilgi gösteren  vatandaşlarımıza ve bize bu güzel etkinliği düzenlememizde destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Elbirliği ve gönül birliği içerisinde, kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımız ile geceli gündüzlü çalışmalarımız ile din, dil ırk ayrımı yapmadan tüm öğrenci arkadaşlarımızı kucakladık. Onlarda bize aynı şekilde karşılık verdi. Çok güzel çok renkli bir  etkinlik oldu.  Öğrencilerimiz yöresel kıyafetleri, ülkelerine ait fotoğraf ve  eşyalar, ayrıca   ülkelerine özgü yemekleri  Kocaeli’lere tanıttı.  Yine bu güzel etkinlikte bir çok ülkeden öğrenci arkadaşımız yöresel müzik ve dansları ile bizlere  unutulmayacak 2 gün yaşattı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat