Özdilek

Güncel

Öğrenciler diktikleri fidana kendi adlarını verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evleri öğrencilerin çevreye duyarlı, bilinçli bireyler olarak yetişmesi için farklı alanlarda çalışmalar yapıyor.

12 Nisan 2015 Saat: 13:07
Öğrenciler diktikleri fidana kendi adlarını verdi
Öğrenciler diktikleri fidana kendi adlarını verdi

 Bu kapsamda Derince Ertuğrul Gazi Bilgi Evi öğretmenleri ve öğrencileri Çınarlıdere’ de ağaç diktiler. “Ormanda ağacım var” sloganıyla fidanları diken öğrenciler, çevreyi her şartta ve durumda koruma sözü verdi.

 

DİKTİKLERİ FİDANLARA ADLARINI VERDİLER

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Bilgi Evleri’ndeki öğrenciler, “Ertuğrul Gazi Bilgi Evi Hatıra Ormanı” adını verdikleri alana, toplam 50 adet çam ağacı diktiler. Büyük bir keyifle yapılan ağaç dikimine pek çok öğrenci katıldı. Öğrenciler, dikim ve sulama işlerini yaptıkları fidanlara kendi adlarını verdiler.

 

SOSYAL FAALİYETLER BAŞARIYI ARTTIRIYOR

Bilgi Evi öğretmenleri de ormanda bir ağacı olduğu şuurunu kazanan öğrencilerin, çevreye daha duyarlı olacaklarını, koruyup zarar veremeyeceklerini söyledi.  Öğretmenler ayrıca sosyal faaliyetlere katılan öğrencilerin okul ve ders başarılarının arttığını, ailelerine ve çevrelerine daha saygılı davrandıklarını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat