Özdilek

Güncel

Öğrencilerden Mehmetcik'e destek geldi

Kahramanlara moral olacak bir destek de İzmit ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden İzmit Mimar Sinan Anadolu Lisesi Öğrencilerinden geldi.

2 Mart 2018 Saat: 12:39
Öğrencilerden Mehmetcike destek geldi
Öğrencilerden Mehmetcik'e destek geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden ‘’Zeytin Dalı’’ operasyonuna Türkiye’nin her noktasından destek gelmeye devam ediyor. Kahramanlara  moral olacak bir destekde İzmit ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden İzmit Mimar Sinan Anadolu Lisesi Öğrencilerinden geldi. Öğrenciler yazdıkları mektupları Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize gönderilmesi için, ilçe Jandarma Komutanlığna teslim etti.

İzmit Cedit Mahallesinde bulunan Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin’de görev yapan kahramanlarımıza, destek ve moral için mektup yazdı. Mektup yazan 41 öğrenci okul müdürleri Seyfettin Elmastaş, Rehberlik öğretmenleri Can Bacak ile birlikte İzmit İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek mektuplarını teslim etti. Jandarma Komutanlığındaki erler mektupları Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize göndermek için teslim aldı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, çocukların içindeki vatan millet sevgisi ve desteklerinden nedeniyle teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat