Özdilek

Güncel

Okul Aile Birliğin den Kaymakam Ziyareti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı’yı makamında ziyaret ettiler.


Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi’nin yeni seçilen Okul Aile Birliği Başkanı Zekeriya Yılmaz ve muhasip üye Nizam Kıvanç, Okul Müdürü Yılmaz Yiğit ile birlikte Kaymakam Ünaldı'yı makamında ziyaret ettiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Zekeriya Yılmaz “ Kaymakamımızın duyarlılığı bizleri, dolayısı ile velilerimiz ve öğrencilerimizi çok memnun ediyor. Kendileri ve emeği geçen herkese sizler aracılığı ile teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Kaymakam Ünaldı da yaptığı değerlendirmede; Yeni yönetimin hayırlı, uğurlu olmasını diledi. “Yönetiminiz, bir eğitim gönüllüsü olarak okulunuz ve öğrencilerimiz için hizmet edecektir. Okulunuzun ailelerini ve öğretmenlerimizi bir aile olarak düşünüyoruz. Birlikte eğitim ve öğretim etkinliklerinin daha verimli olmasına çalışacağız, dedi.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sayın Ünaldı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, kendilerinin okula her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Okul aile birliği yetkilileri de şimdiye kadar gösterilen destek için teşekkür ettiler ve şuan ki mevcut sıkıntıları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat