Özdilek

Güncel

Olimpiyat Yıdızları Karadeniz‘de Buluştu

Kocaeli’de ilk cimnastik kulübü olarak bilinen Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü ,Sporcu ve aileleri ile Kefken Beyoğlu belediyesi kampında buluştu

2 Mayıs 2014 Saat: 13:31
Olimpiyat Yıdızları Karadeniz‘de Buluştu
Olimpiyat Yıdızları Karadeniz‘de Buluştu

 Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl 2014 yılı bahar şenliği programını Kefken Beyoğlu Belediyesi Gençlik kampında gerçekleştirdi. Yoğun katılım sağlanan şenlikte veliler ve sporcular doyasıya eğlendi.

 

 Tolga Havuç önderliğinde yapılan organizasyon 1 Mayıs sabahı Yahya Kaptan Recep Topaloğlu Salonunda toplanan sporcular ve veliler konvoy halinde adeta Kandıra’ya çıkarma yaptı. 300 kişinin katıldığı programda ilk olarak kampta çay molası veren katılımcılar daha sonra kamp tarafından özel hazırlanan yemek programına katıldı.

 

Yemek programından sonra eğlenceye katılan veliler ve sporcular kulübün jimnastik antrenörü Ali Yaşar Kol tarafından hazırlanan programda doyasıya eğlenerek güneşli ve temiz havanın tadını çıkardılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat