Özdilek

Spor

Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü İzmir’de Yarışacak

Türkiye genelinde cimnastik müsabakalarına katılmaya hak kazanan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü bu başarısıyla birlikte bir ilke daha imza atacak

23 Şubat 2014 Saat: 23:27
Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü İzmir’de Yarışacak
Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü İzmir’de Yarışacak

Kulübün resmi organlarından yapılan açıklamaya göre kulübün lisanslı 8 sporcunun katılacağı Türkiye Şampiyonası İzmir’de düzenlenecek. 7-9 mart 2014 tarihinde olacak müsabakada kulüp 6 martta ilimizden ayrılarak İzmir’e gidecek.

İlk gün podyum antrenmanına çıkacak olan Olimpiyat Yıldızlarımız, 2. ve 3. gün yarışmalara katılarak madalya törenine katılacaklar.

Türkiye’nin birçok bölgesinden katılım sağlanacak yarışmalara yoğun katılım olnası bekleniyor.

Türkiye Şampiyonası olması sebebiyle ülkemizin en iyi cimnastikçileriyle yarışacak olan cimanastikçilerimiz yaklaşık 7 aydır müsabaka programına çalışıyorlar.

Kulüp Başkanı Tolga Havuç’un uluslar arası gerçekleştirdiği cimnastik çalışmaları için gitmiş olduğu Romanya dönüşünde bir haftalık kampa giren cimnastikçiler antrenör Oktay Yalçın gözetiminde günde 7-8 saat çalışarak yoğun performans gösterdiler.

Kulüp Başkanı Tolga Havuç ve Kulüp Antrenörü Oktay Yalçın gözetiminde İzmir’e çıkarma yapacak olan kafilede sporculara velileri de eşlik edecek.

Antrenör Oktay Yalçın: ‘Uzun zamandır çalışmalarımız devam ediyor. Olimpiyat Yıldızları Ailesi olarak teknik kadromuz ve yönetimimiz ile koordineli çalışarak bu günlere geldik. Hedefimiz Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa’da ses getirmektir. Başkanımız yurt içi ve yurt dışında başarılı çalışmalar yaparken bizlerde sahada geleceğin Olimpiyat Yıldızlarını yetiştireceğiz. Olimpiyat Yıldızları Ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta Başkanımız olmak üzere tüm antrenör arkadaşlarımıza teşekkür ederim’ dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan kulübün genç Başkanı Tolga Havuç: ‘İlklerin kulübü olarak bizlere inanan ve güvenen tüm sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum. 2020 Tokyo hedeflerimiz için önemli bir adım daha atıyoruz. Şuan Olimpiyat Yıldızları Ailesi olarak ilimizi Türkiye genelinde temsil edeceğiz ve İzmir’e Kocaeli damgası vuracağız, 2020’de de ülkemizi Tokyo’da temsil ederek Dünya’ya Kocaeli damgası vuracağını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat