Özdilek

Spor

Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Akademisi Açtı

Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, Kocaeli’nde bir ilke daha imza atıyor. İlimizde ilk kez ‘Cimnastik Akademisi Kampı Projesini’ hayata geçirdi.

30 Haziran 2014 Saat: 01:42
Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Akademisi Açtı
Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Akademisi Açtı

 Kulüp, lisanslı sporcularıyla ve cimnastiğe yeni başlayan 2,5-12 yaş arası sporcularıyla haftanın tamamında antrenmanlarını gerçekleştirerek yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarda yaş kategorilerine ve seviye guruplarına göre ayrı guruplarda profesyonel cimnastik sınıfları oluşturuldu. Yeni başlayan büyük ve küçük sporcular, orta seviye ve ileri seviyede sporculardan oluşturulan guruplarda geleceğin Olimpiyat yıldızları yetişiyor.

 

Yaz döneminde akademi antrenmanlarında sporcular profesyonel cimnastik antrenörleri gözetiminde genel cimnastik, artistik jimnastik,  aerobik cimnastik ve trampolin cimnastik olmak üzere cimnastiğin her alanında Avrupa standarlarında antrenmanlarına devam ediyor.

 

Bu yıl Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü sporcuları Kocaeli spor tarihinde ilk kez Türkiye Artistik Cimnastik Şampiyonasında ve Türkiye Aerobik Cimnastik Şampiyonalarında yarışarak Türkiye’ye Kocaeli cimnastiğini tanıttı.

 

Ayrıca Romanya’ya giden Kulübün kurucusu ve Başkanı Tolga Havuç, Romanya Olimpiyat Komitesinde Dünya şampiyonlarıyla buluşarak bir takım uluslar arası temaslarda bulundu. Uluslararası Cimnastik Federasyonu’na(FİG) Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü’nü tanıtan Tolga Havuç, Kocaeli cimnastiği ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 

Özellikle 3 yılda cimnastik adına Kocaeli’nde önemli çalışmalara ve ilklere imza atarak hem Türkiye Cimnastik Federasyon’u tarafından hemde Başkan Suat Çelen tarafından takdir edilen Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü yıl boyunca kayıtlara devam ediyor. Kulüp yeni dönemde de Olimpiyat yıldızları adaylarını bekliyor. Kulübün resmi internet sitesi www.olimpiyatyildizlari.com adresinden çalışmaları takip ederek Kocaeli spor tarihinde yine bir ilk olan ilimizin ve Kulüp faaliyetlerinin 2014 yılı uluslara arası tanıtım filmini seyredebilirsiniz.

Konu ile ilgili açıklama yapan genç Başkan Tolga Havuç: ‘2014 yılı Kulübümüz için ve Kocaeli cimnastiği için dönüm noktası olmuştur. Hedefimiz gereği hiçbir kulübün yarışamadığı Türkiye Şampiyonalarında biz yarıştık. Ayrıca 2 büyük organizasyon gerçekleştirdik ve yurt dışına açıldık. Artık Türkiye’nin ve Dünya’nın tanınmış antrenörleri bizim kulübümüzde görev yapmak istiyor. Cimnastik Kocaeli’nde bizimle doğdu ve bizimle büyüyor. Bu iş lafla olmaz, icraatla olur. Profesyonel antrenörlerden oluşan bir kadromuz var, her dakika istişare halindeyiz. Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak bize bu imkanı sağlayan K.B.Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na, Federasyon Başkanımız Suat Çelen’e ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.’ dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat