Özdilek

Güncel

Önce kadınlar ve çocuklar

Doğu ve Güneydoğu’da seçime Barış ve Demokrasi Partisi(BDP) adıyla giren siyasi yapının batı illerindeki paralel örgütlenmesi olan Halkların Demokratik Partisi(HDP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Nilay Etiler, projele

4 Mart 2014 Saat: 19:06
Önce kadınlar ve çocuklar
Önce kadınlar ve çocuklar

HDP Büyükşehir Adayı Prof.Dr.Nilay Etiler, proje açıklamasını doğma büyüme İzmitli gibi, İzmit’in en güzel ve sembol noktasında, Saat Kulesi’nin dibinde yaptı. Şelale Kafe’deki toplantıya HDP Genel Merkez Yöneticisi Prof.Dr.Kuvvet Lordoğlu, İzmit İlçe Başkanı Osman Nuri Şenol ile ilimizdeki eş başkan adayları da katıldı. Açıklamasını Saat Kulesi’nin altında yapmasının anlamlı olduğunu belirten Nilay Etiler, “Bu yapının dışında İzmit’te tarihi doku pek korunmadı ve hatta yok oldu. Bunun hesabını sormak için geliyoruz” dedi.

Kadın meclisleri oluşturacağını, kadın sığınma merkezleri açacağını, kadınların eğitimine önem vereceğini ifade eden Nilay Etiler, çocuk haklarının da hiçe sayıldığını hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyesinin mevcut bilgi evleri çocukların gelişimini etkileyecek yerler değil. Bu şehirde yüksek gerilim hattının, baz istasyonunun yanına çocuk parkı yapılıyor” diyekonuştu.

HDP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nilay Etiler, gençler için özel projeler hazırladıklarını, gençlerin ihtiyacını karşılayacak mekanlar yapacaklarını ifade etti. Bir halk sağlığı uzmanı olarak da sağlıklı yaşam için gereken her şeyin yapılacağını dile getiren Etiler’in en önemli vaatlerinden biri de farklı etnik gruplar için anadilde eğitim veren anaokulları açmak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat