Özdilek

Güncel

Organlarıyla hastalara umut olacak

Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 73 yaşındaki zeki Ören’in organları başka vücutlarda can bulacak.

20 Şubat 2015 Saat: 16:11
Organlarıyla hastalara umut olacak
Organlarıyla hastalara umut olacak

İzmit Tüysüzler Mahallesi Murat Çobanoğlu Sokak adresinde ikamet eden 73 yaşındaki Zeki Ören iki gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Zeki Ören'in ailesi tüm organlarının bağışlanmasını istedi. Antalya Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi müdür yardımcısı Ömer Ören, Denizli Bozkurt İlçesi Garnizon Komutanı Burak Ören ve Emel Ören'in babası olan Petrol Ofisi emeklisi Zeki Ören'in hangi organlarının bağışlanabileceği ise hastanede doktorların tetkikleri sonucu belli olacak.

 

BAŞKALARINA HAYAT VERECEK

Babasının organlarının bağışlanmasını isteyen Zeki Öner’in kızı Emel Ören, “Kendisi böyle bir vasiyette bulunmamıştı, ama biz kendi adımıza bulunmuştuk. İnsanların bu konudaki hassasiyetini ve mağduriyetini biliyoruz. Her zaman onayladığımız bir şeydi. Maalesef bu acı her zaman başımıza gelebilir. Geldikten sonra da doktorun teklifini beklemeden, kendimiz teklif ettik. Doktorumuz da bu teklifimizden çok memnun oldu. Babamız bir gence, bir çocuğa umut olur. Doktor yaşlı olmasının bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Biz de belki bu şekilde teselli oluruz diye düşündük” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat