Özdilek

Güncel

Otobüscülerde kazanan Kurt oldu

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası’nın dün yapılan genel kurulunda kullanılan oyların 192’sini alan Mustafa Kurt başkanlığa seçildi. Kurt’un rakibi Besim Kaçar ise 181 oy aldı

2 Mart 2014 Saat: 18:02
Otobüscülerde kazanan Kurt oldu
Otobüscülerde kazanan Kurt oldu

Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası’nın 6’ncı olağan genel kurulu dün Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ali Hacıoğlu’nun aday olmadığı kongrede Mustafa Kurt ve Besim Kaçar başkanlık için yarıştı. 487 üyesi bulunan odanın kongresinde başkanlığı aldığı 192 oy ile Mustafa Kurt kazandı. Kurt’un rakibi Kaçar ise 181 oyda kalarak seçimleri kaybetti. 6 oy ise geçersiz sayıldı.

TARTIŞMA YAŞANDI

Öte yandan aidatların üyelerin banka hesaplarından otomatik olarak alınması maddesi tartışma yarattı. Madde oy çokluğuyla kabul edildi. Öte yandan mevcut başkan Ali Hacıoğlu, farklı bir sektörde çalışmaya başlayacağı için seçimlere girmediğini söyledi. Eski milletvekili Kemal Köse ise odaya siyaseti sokmayacaklarını söyledi. Kocaeli’nin en kötü fiyatıyla insan taşıdıklarını söyleyen köse, artık para kazanamadıklarını dile getirdi.

 

ADAYLAR KONUŞTU

Daha sonra konuşan adaylardan Besim Kaçar, seçimi kazanmaları durumunda sorunların çözümü için çalışacaklarını dile getirdi. Adaylardan Mustafa Kurt ise, camianın sahibinin olmadığını söyledi. Hala aramızda sorunların bulunduğu söyleyen Kurt, “4 tane bakana dosya verdik. UKOME’de haklarımız savunulmadığımı için de sorunlarımız var. Türkiye’deki diğer odalarla irtibatımız kesilmiş. Eğer başkanlığı alırsak bu odayı hareketlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat