Özdilek

Güncel

Otogar müdürünü dövdüler

İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Nurettin Arıcan, dün akşam saatlerinde arabasına bindiği sırada iki kişinin saldırısına uğradı. Öldüresiye darp edilen Arıcan, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

25 Aralık 2013 Saat: 09:33
Otogar müdürünü dövdüler
Otogar müdürünü dövdüler

Olay dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Otobüs Terminalinin araç parkında otomobiline binmek üzere olan Nurettin Arıcan’ın yanına gelen ve isimlerinin Mustafa A.(27) ile Selahattin A. olduğu öğrenilen iki kişi, Nurettin Arıcan’ı tekme ve yumruklarla darp etti. Arıcan’ı dövdükten sonra öylece bırakan iki kişi hızla olay yerinden kaçtı. Tesadüfen olay yerinden geçmekte olan bir vatandaşın fark ettiği Nurettin Arıcan, ambulansla Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kaçan kişilerden Mustafa A.’yı yakalarken, firardaki Selahattin A.’nın yakalanması için çalışma başlattı. İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yazıhane işletmecilerine hırsızlık olaylarına karşı pencerelere demir parmaklık takılması tebligatı yapılmıştı. Bu duruma öfkelenen yazıhane sahipleriyle Terminal Müdürü Nurettin Arıcan arasında gerginlik yaşandığı, darp olayının da bu gerginliğin bir sonucu olduğu belirtildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat