Özdilek

Güncel

Ovakozlular Herfene Gecesi’nde Buluştu

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen Herfene Gecesi, Derince ve çevre ilçelerde yaşayan Erzurumluları bir araya getirdi

11 Mart 2017 Saat: 00:27
Ovakozlular Herfene Gecesi’nde Buluştu
Ovakozlular Herfene Gecesi’nde Buluştu

Erzurumlular Derneği’nde düzenlendi

Derince İbni Sina Mahallesi’ndeki dernek binasında gerçekleşen Herfene Gecesi, bu kez Erzurum Hınıs İlçesi Ovakozlu Köyü mensupları tarafından düzenlendi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Doğan Şimşek’in Ovakozlu olarak gecenin ev sahipliğini üstlendiği programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Güney, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri ve Erzurumlu vatandaşlar katıldı.

 

‘Herfene, muhabbet ve sohbet demektir’

Programda açılış konuşmasını yapan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Biliyorsunuz herfene, muhabbet ve sohbet demektir. Allah izin verirse bugün yine bu muhabbete hep birlikte tanıklık edeceğiz” dedi. Dernek başkanı Gözütok’un ardından kürsüye Ovakozlu olarak gecenin ev sahipliğini yapan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Doğan Şimşek, çıktı. Protokolü ve tüm hemşerilerini ‘hoş geldiniz’ diyerek selamlayan Şimşek, daha sonra geceyi birlikte organize ettikleri yönetim kurulu üyelerini kürsüye davet etti.

 

‘Başkan Bulut’tan Erzurumlulara davet’

Kocaeli Erzurumlular Derneği tarafından çeşitli ikramların gerçekleştirildiği programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Erzurumlular Derneği bu etkinlikleri her zaman en güzel şekilde yapıyor. Dernekçilik gönül işidir. Bu yüzden ben burada bulunan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Başkan Bulut, konuşmasının sonunda ise dernek üyelerini 12 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak olan 8. Açılış Bayramı’na davet etti. Birlik ve beraberlik tablosuna sahne olan gece, aşıkların atışması ve şiirlerin okunması ile tamamlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat