Özdilek

Güncel

Özel Karşıyaka Mimiklerden Yıl sonu Gösterisi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Atatürk ilke ve devrimlerini benimseyen, öğrencilerini araştırmaya sevk eden, zengin öğrenme ortamına sahip, sanatta ve sporda herzaman bir adım önde olan Özel Karşıyaka İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri; muhteşem yılsonu gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi. Minik öğrenciler, öğretmenleri Mehtap Alkan ve Zeynep Coşkun rehberliğinde İngilizce ve Türkçe şarkılar, dans gösterisi, tiyatral gösteri gibi bir çok gösteriyle hünerlerini sergilediler.
 
Özel Karşıyaka İlköğretim Okulu Eğitim Koordinatörü Tülay Akın; ''Karşıyaka koleji olarak misyonumuz sadece öğretim yapmak değil, eğitim ve öğretimde zirveye ulaşarak bulunduğumuz bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmaktır ayrıca çocuklarımızın sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunan böyle güzel bir organizasyonu hazırladıkları için öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyoruz'' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat