Özdilek

Güncel

Özgecan eyleminde ilginç açıklama

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili eylem çağrısı yapan Kocaelili Cihat Biçer’in yaptığı skandal açıklamaya kadınlar tepki gösterdi.

16 Şubat 2015 Saat: 17:31
Özgecan eyleminde ilginç açıklama
Özgecan eyleminde ilginç açıklama

Kocaeli’de sosyal medya sitesi Facebook’ta etkinlik açarak eylem çağrısı yapan Cihat Biçer, yaptığı skandal açıklamayla kadınlardan tepki gördü. Cumhuriyet Parkı’nda bir araya gelen çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yaklaşık 200 kişi Özgecan Aslan için eylem yaptı. Basın açıklamasını eylemi sosyal medya üzerinden örgütleyen Cihat Biçer Yaptı. Biçer, “Biz de erkeğiz. Bizim de her erkek gibi bazı ihtiyaçlarımız var. Ama biz bu ihtiyaçları namuslu ailelerin kızlarıyla gidermiyoruz” dedi.


KADINLARDAN SERT TEPKİ
Etkinliğe katılan kadınlar açıklamaya sert tepki gösterdi. Yaşamış olduğumuz insanlık dışı durumdan toplum olarak büyük utanç duyduğumuzu dile getirmek için burada toplandık diyen Cihat Biçer, “Bu eylem sosyal medya üzerinden başlatıldı. Tanımadığımız insanlarla bir araya gelerek cinsiyet ayrımı yapmadan siyaset karıştırmadan bu eylemi gerçekleştiriyoruz. Ben normal bir vatandaş olarak vicdanen böyle bir girişimde bulundum. Özgecan kardeşimize kardeşlik borcumuzu ödemek istedim. Amacımız provakasyon yapmak değil, sadece ölen insanlığımıza seslenmektir” dedi. Biçer, cümleleri yanlış kurduğunu belirterek katılımcılardan özür diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat