Özdilek

Güncel

Özkar, çifte zaferi kutladı

SS 4 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin mali kongresini başarıyla atlatan ve Mehmetağa Mahallesi’ne yeniden muhtar seçilen İsmail Özkar bu çifte zaferi ekibiyle birlikte kutladı

13 Nisan 2014 Saat: 17:40
Özkar, çifte zaferi kutladı
Özkar, çifte zaferi kutladı

SS 4 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı olan Mehmetağa Mahallesi Muhtarı İsmail Özkar, Kullar’da bulunan kooperatif binasında yemek organize etti. Kooperatifin 20 Mart’ta gerçekleştirdiği mali kongre ile 30 Mart yerel seçimlerinde elde ettiği zaferi kutlayan İsmail Özkar, hem muhtarları hem de kooperatif üyelerini organizasyonda buluşturdu. Büyük katılımın olduğu buluşmada davetlilere etli pilav ikram edildi.

 

RAKİPLERİM ZORLUYDU

Programa; CHP Milletvekili Haydar Akar, ilçenin mahalle muhtarları, cami cemaati ve bölge halkı büyük katılım gösterdi. Mehmetağa Mahallesi Muhtarlığı’nı 5. dönemde de kazanmasında kendisine destek olanlara ve kooperatif üyelerine teşekkür eden Özkar, “Muhtarlık yarışında rakiplerim zorluydu. Karşımdaki rakipler para için aday oldular. Ama mahalle halkımız buna izin vermedi. Yaptıklarımı gördüler ve destek oldular” dedi.

 

BURALAR HARABEYDİ

Özkar şöyle devam etti: “Beni yarı yolda bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra çalışmalarımıza daha yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Kooperatifin başına gelmeden önce buralar harabeydi. 1 çivi dahi çakılmamıştı. Önce çevre düzenlemesini yaptık daha sonra binamızı güzelleştirdik.” Konuşmanın ardından milletvekili Akar ile bir araya gelen İsmail Özkar kendisiyle fikir alışverişinde bulundu. CHP’li Akar da İsmail Özkar’ı bir kez daha tebrik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat