Özdilek

Güncel

Özsar, dünyaya açılıyor

Mehmet Ali Sarı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı, aile şirketi olan Özsar Restaurant, yeni markası, grup şirketlerinden Chicken House ile dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

28 Kasım 2013 Saat: 17:03
Özsar, dünyaya açılıyor
Özsar, dünyaya açılıyor

Özsar firması, İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen TUSCON 19. Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Fuarı’na katıldı, bu fuarda açtığı stantta Chicken House ile Özsar Restaurant, Özsar Döner, Steack House, Alaçatı Muhallebicisi markalarını tanıttı.

Özsar Grup, Chicken House markası ile 24 ülke ile iyi niyet anlaşmaları imzaladı.

Özsar, bu fuar kapsamında Güney Afrika Cumhuriyeti sınırları içinde krallık olarak bulunan 7 milyon nüfuslu Zulu bölgesinin kralının oğlu Thokozani Zulu ile Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Gautang Eyaleti Başbakanı’nın yeğeni Leoroy Sidembe, Tatlı Bereket’e ait Chicken House zincirleri için franchise anlaşması yaptı.

Libya, Kırgızistan, Kongo, Filipinler, Pakistan, Nijerya, Kenya, Hollanda, Yeni Gine, Somali, Mali, Almanya, Çad gibi ülkelerin de yer aldığı 24 ülkeyle

Chicken House için franchise anlaşmaları ile işbirliği hedeflendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat