Özdilek

Güncel

Park ücreti istedi dayak yedi

Halkevi mevkiinde bulunan otoparkta aracının park ücretini ödemek istemeyen bir kişi parkomat görevlisine saldırdı. Görevli yaralanırken saldırgan kaçtı.

2 Eylül 2014 Saat: 13:11
Park ücreti istedi dayak yedi
Park ücreti istedi dayak yedi

Edinilen bilgilere göre, Halkevi mevkii yakınlarında bulunan ücretli otoparka aracını park eden bir kişi, bir müddet sonra aracını almak için geldi. Park görevlisi Hacı Hasan İşleyen, şahıstan ücret istedi. Para vermek istemeyen şahıs ile parkomat görevlisi İşleyen arasında tartışma çıktı. Aracın sahibi olan şahıs park görevlisine saldırdı.

Park görevlisi Hacı Hasan İşleyen aldığı darbelerle yerde kalırken saldırgan 41 RN 340 plakalı otomobiline atlayıp hızla kaçtı. Aldığı darbelerle yaralan parkomat görevlisi İşleyen, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Park görevlisi ise kendine saldıran şahısla ilgili şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat