Özdilek

Güncel

Paşa’nın kızı kalacağım

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, yaşadığı yer alan Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki vatandaşlara seslenerek, “Her zaman Paşa’nın kızı kalacağım” dedi

9 Nisan 2015 Saat: 18:01
Paşa’nın kızı kalacağım
Paşa’nın kızı kalacağım

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, bir açıklama yaparak partililere seslendi. Özellikle Mehmet Ali Paşa’da yaşayan vatandaşlara seslenen Hürriyet, “Her zaman Paşa’nın kızı kalacağım. Oğlum Paşa’da büyüyecek” dedi. Aday olması nedeniyle büyük onur yaşadığını kaydeden Hürriyet, “Aldığım sorumluluğun ne denli onurlu olduğunun bilinciyle layık olmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

 

Hürriyet’in açıklaması şu şekilde: “Ülkemi, kentimi, partimi, örgütümü, kadın arkadaşlarımı, meslektaşlarımı en iyi şekilde temsil edebilmek için var gücümle çalışacağım. Listemizdeki tüm arkadaşlarımızla birlikte sorunlara çözüm üretmeye çalışan vekiller olmaya çalışacağız. Ayrıca bugüne kadar bizleri temsil etmiş ve yoğun emek harcamış olan üç milletvekilimize de özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Emanet ettikleri bu onurlu görevi 39 aday adayı arkadaşımız ve tüm örgütümüzle bütünleşerek yerine getirmeye çalışacağız.

 

Lise yıllarımdan bu yana hem çalışıp hem okuyan, hayatını zorluklarla kurmuş biri olarak ve emekçi/işçi çocuğu olarak emeğin ve emekçinin sesi olmaya çalışacağım. 
Kadın kollarımızı ziyaretimde verdiğim biz söz vardı; ‘Aday adaylık sürecinde beni destekleseniz de desteklemeseniz de, eğer listede yer alırsam ve bu başarı olarak görülürse bu başarıyı tüm kadın örgütümüzle paylaşacağım’ demiştim ve söz vermiştim. Sözümün sonuna kadar arkasındayım. Örgütümün emrindeyim.

 

Listemizin bütünüyle halkta olumlu karşılanması umudumu ve inancımı daha da arttırmıştır. Bu inançla nasıl bir vekil daha fazla çıkarırız diye var gücümle çalışacağım. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. sıradaki tüm arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu yerine getireceğim. İki ay boyunca her saniyemi çalışarak geçireceğim. İki ay sonunda en yüksek vekil sayısına ulaştığımızda sıra 2019'da ve büyükşehir belediyesi dahil tüm belediyelerimizi almak için 4 yıl boyunca sıkılmadık el, girilmedik ev, çayını içmediğimiz hiç kimse kalmayacaktır.

 

Genel merkezimiz gereğini yapmış ve tüm taleplere cevap vermeye çalışmıştır.  Şimdi sorumluluk bizlerde ve sizlerde. Şimdi tüm üyesiyle, delegesiyle, örgütüyle ayağa kalkma zamanı. Sokaklara çıkma zamanı. Ayrıca son sözüm paşalı mahallelilerime; ben Paşa’nın kızıyım ve hep öyle kalacağım. Yerim, yurdum hiç değişmeyecek. Hep mahallemde oturmaya, mahallemin sokaklarında dolaşmaya devam edeceğim. Paşa’da doğan oğlum Paşa’nın sokaklarında onurla büyüyecektir.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat