Özdilek

Güncel

Pepe: Türkiye’nin iyiliğini istemiyorlar

Eski Orman Bakanı Osman Pepe, “İyi saatte olsunlar Türkiye’nin iyiliğini istemiyorlar. Onlar zaten ülkenin iyiliğini hiç istemediler” diye konuşarak gündemi değerlendirdi.

27 Aralık 2013 Saat: 22:33
Pepe: Türkiye’nin iyiliğini istemiyorlar
Pepe: Türkiye’nin iyiliğini istemiyorlar

Ak Parti İzmit İlçe teşkilatı Merkez Bankası’ndan başladıkları yürüyüş ile esnaf ları ziyaret ettiler. Eski Orman Bakanı Osman Pepe’nin de katıldığı esnaf ziyaretlerinde İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

Merkez Bankası önünde başlayan yürüyüş ve esnaf ziyaretine katılan Eski Bakan Pepe gazetecilerin gündeme dair sorduğu sorulara; “İyi saatte olsunlar Türkiye’nin iyi olmaması için çabalıyorlar. Bunlar zaten hiçbir zaman ülkenin iyiliğini istemedi” ifadeleri ile cevap verdi. Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın görevden alınmasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde açıklamalarda bulunması ve Erdoğan’ı istifaya çağırması konusunda görüşleri sorulan Pepe, “Kendisi devir teslim töreninde sergilediği tavır ile hatasını telafi etmek istedi. Bir duygu patlaması yaşamış olabilir” dedi.

 

Pepe gazetecilerin sorularını cevapladıktan sonra partililer ile birlikte yürüyüş yolunda yürümeye başladı. Yürüyüş Yolu üzerinde klarnet çalan bir müzisyenin yanında bir süre duraklayan Pepe bir süre müziği dinledikten sonra, “Sanat yapıyor” diyerek müzisyene bahşiş verdi. Pepe ve beraberindekiler akşam namazını kılmak için Fevziye Camii’ne girdiler. Partililer namazın ardından Yürüyüş Yolu üzerindeki esnaf ları ziyaret ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat