Özdilek

Güncel

Pepe“Yanlış hesap pazardan döndü”

Eski Bakan Osman Pepe, seçimlerin ardından dün çeşitli ziyaretlerde bulundu. Civelek’i ziyaretinde CHP’ye yüklenen Pepe, “Kazanamayacakları zaten belliydi. Yanlış hesapları Perşembe Pazarı’ndan döndü” dedi

9 Nisan 2014 Saat: 17:48
Pepe“Yanlış hesap pazardan döndü”
Pepe“Yanlış hesap pazardan döndü”

Eski bakan Osman Pepe, dün yerel seçimlerin ardından dün bir dizi ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a konuk olan Pepe, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

İLK DURAK BÜYÜKŞEHİR

Pepe’nin ilk ziyareti Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na oldu. Karaosmanoğlu’nu kutlayan Osman Pepe, “Güzel bir seçim süreci geçirdik. Başkanımızın bundan sonraki dönemlerde halkımıza daha iyi hizmetler vereceğine eminim. Hayırlı olsun” dedi. Pepe’nin sonraki durağı ise AKP İl binası oldu.

 

TEŞKİLATI KUTLADI

Burada il başkanı Mahmut Civelek ile görüşen Pepe, “Şehrimize karşı olan borcumuzun bilinciyle harekete geçtik. Hizmete vesile olmanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu başarı bir ekip işidir. Başarılar tesadüfen olmaz. Bir hazırlığı vardır. Çok bereketli bir çalışma oldu. Tüm teşkilat üyelerini alınlarından öpüyorum. CHP’nin seçimi kazanamayacağı belliydi. Yanlış hesap Bağdat’a gitmeden Perşembe Pazarı’nda bozuldu. Milletimiz kirli ittifaklara rağmen seçmeyi biliyor” diyerek sözlerini bitirdi.

 

KALABALIK HEYET

Son olarak İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile makamında bir araya gelen eski bakan Osman Pepe’nin ziyaretinde İstanbul Merkez Valisi Yusuf Odabaş, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ve bazı partililer de hazır bulundu. Nevzat Doğan’ı kutlayan Pepe, “Hak yerini buldu. Yaptıkların ortada. Eminim başarılarına başarı katacaksın. Nevzat Doğan, bizi mahcup eder düşüncesine kapılmadım” dedi. Vali Odabaş da Doğan’a hayırlı olsun dileyerek, “Duamız seninle” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat