Özdilek

Güncel

Petkimliler 50’nci yılda buluştu

Petkim Yarımcalılar Tertip Komitesi, Petkim’in kuruluşunun 50’nci yıl dönümü nedeniyle Petkim çalışanlarıyla bir araya gelerek kutlama programı düzenledi.

5 Nisan 2015 Saat: 20:33
Petkimliler 50’nci yılda buluştu
Petkimliler 50’nci yılda buluştu

Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan Ayışığı Restaurant’ta düzenlenen etkinlikte Petkim’in çalışanları birbirleriyle hasret giderdi. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen etkinliğe yoğun katılım sağlandı.

VEFAT EDENLER İÇİN DUA OKUNDU

Etkinliği Petkim Yarımcalılar Tertip Komitesi'nden yardımcı işletmeciler Kamil Terzi, Teknik Kontrol Müdürlüğü Şemsettin Aslan, Karbon Siyahı Fabrikası Ali Şişman, İç ve Dış Müdürü Mustafa Yaman, Polieten Fabrikası'ndan Hasan Turan, SBR Fabrikası Kemal Şimşir, Teknik Kontrol Müdürlüğü'nden Hülya Sezer Mengi, Elektrik Bakım Müdürlüğü'nden Fahri Kampara, Makine Bakım Müdürlüğü'nden Tefik Tombaloğlu hazırladı. Ayrıca programda, vefat eden Petkim çalışanları için Petkim Camii imamı Şefik Temgin dualar okudu.

EN GÜZEL YANI SEVGİ VE SAMİMİYET

Programda konuşma yapan Petkim tertip komitesi başkanı Kamil Terzi, “Emekli olmamıza ve bizden bir beklentileri olmamalarına rağmen her yıl düzenlediğimiz buluşmamızı finanse eden Petrol­İş sendikasının değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Bu yıl petkimmizin kuruluşunun 50’nci yılı nedeniyle daha büyük anlam kazandı. Tüm bu çalışmaların güzelliği buraya katılımınız, sevginiz ve samimiyetinizdir. Sizlerin bayramlaşma ve okuma programlarına da katılımlarını bekliyoruz. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Petkimliler sendikamızın ve Petkim A.Ş.’nin destekleriyle bu çalışmalar devam edecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat