Özdilek

Eğitim

Pişman Çocukların Gözdesi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
Topçular Mahallesi’ndeki ilköğretim okullarının ana sınıf öğrencileri için düzenlenen şölene İzmit Belediyesi’nin ve İzmitlilerin sembolü haline gelen Pişman damgasını vurdu.

Sempatik görüntüsü ve neşeli tavırlarıyla çocukların arasına karışarak etkinliği daha da eğlenceli hale getiren çocukların yeni kahramanı Pişman  bol bol danslara ve oyunlara eşlik etti. Zaman zaman çocuklarla sohbet ederek onlara, önemli tavsiyelerde bulunan Pişman, yakında çıkacak çizgi animasyon serüvenini de ilk kez çocuklarla paylaştı. Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Saraybahçe İlköğretim Okulu, Muammer Aksoy İlköğretim Okulu ve Şehit Ümit Balkan İlköğretim Okulu ana sınıflarının ortaklaşa düzenlediği şölen Topçular İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yapıldı. Etkinliğe İzmit Belediyesi Başkanvekili İbrahim Bulut, İzmit Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, Topçular Mahallesi Muhtarı Nazhanım Yazar, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Çocukların hazırladığı kukla gösterileri ve danslar izleyicilerden yoğun alkış aldı. Belediye Başkanvekili Bulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çuhadar etkinliğe katılanlara hitaben bir konuşma yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat