Özdilek

Güncel

Plaketi gazeteci Metin Göktepe için aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığı çalışmaları ile gündemin en çok konuşulan kişileri arasında yer alan CHP milletvekili, Gebze’li işadamı Ensar Öğüt, plaket almak için gittiği Ataşehir’de hem coşku ile karşılandı

17 Eylül 2013 Saat: 21:20
Plaketi gazeteci Metin Göktepe için aldı
Plaketi gazeteci Metin Göktepe için aldı

Ardahan Dernekler Platformunun Ataşehir Öğretmenevi’nde düzenlediği kahvaltılı plaket törenine katılan Öğüt, konuşma yapmak ve plaketini almak üzere alkışlar arasında kürsüye davet edildiğinde, toplantıda bulunan metin Göktepe’nin annesinin yanına giderek, ona sarılıp elini öptü.

Kürsüye çıktığında da alkışları Metin Göktepe’ye gönderdiğini ifade ederek, plaketini onun adına aldığını söylemesi, hem alkış tufanına hem de duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Evrensel gazetesi muhabiri Metin Göktepe, 8 Ocak 1996 yılında öldürülen iki tutuklunun cenazesini izlemek üzere görevi başındayken gözaltına alınmış, dövülerek öldürülmüştü.

Toplantıda ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan, kürsüye davet edilirken Kocaeli Büyükşehir belediyesini alacak kişi olarak anons edilmesine de değinerek, “  Kocaeli halkı, partim ve Genel başkanım takdir ederse, neden olmasın. Aday olursakta bu seçimi alırız” diye mesaj verdi.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat