Özdilek

Güncel

Plates’i engelliler de yapar

KO-MEK ile Plates gösterisine katılan Down Sendromlu Umut Şahin, sporla tüm engellerin aşılacağını gözler önüne serdi.

24 Nisan 2015 Saat: 19:40
Plates’i engelliler de yapar
Plates’i engelliler de yapar

Down Sendromlu 11 yaşındaki Umut Şahin, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde KO-MEK usta öğreticilerinin sunduğu Plates gösterisine katıldı. Diğer çocuklarla tarif edilen hareketleri başarı ile yapan Umut’un sevinci görülmeye değerdi.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali birbirinden ilginç görüntülere sahne oluyor. Performans Sahnesi alanında KO-MEK ile Plates gösterisi de bu sahnelerden birisi oldu. KO-MEK usta öğreticileri tarafından sunulan gösteride sahneye çıkan down sendromlu Umut Şahin sporla engellerin aşılacağı gözler önüne serildi.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Kuvayi Milliye İlkokulu özel alt sınıf öğrencisi olan 11 yaşındaki Umut, verilen hareketleri yaparken oluşturduğu mutluluk renkli görüntüler oluşturdu.

 

PLATESİN FAYDALARI

KO-MEK usta öğreticileri platesin engelliler için çok faydalı olduğunu dile getirdi. El-kol koordinasyonunun plates ile sağlanabildiğini ifade eden usta öğreticiler, engellilerin kaslarının gelişmesinde ve sosyalleşmesinde de önemli rol oynadığının altını çizdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat